1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului. Distracţie şi voie bună!

Ziua Copilului, sarbatorita in fiecare an in Romania la data de 1 Iunie este un prilej de bucurie care ne face sa retraim momentele de neuitat ale celei mai frumoase etape din viata noastra.

Cu această ocazie Pensiunea Ambient vă aşteaptă cu drag pentru a trăi pentru o zi clipe de neuitat alături de cei mici, într-o atmosfera familială, unde vă veţi putea bucura de căminul dumneavoastră cu cele mai călduroase şi confortabile camere din Braşov, un serviciu impecabil şi un oraş de o frumuseţe nemăsurată, care vă aşteaptă să îi parcurgeţi străzile şi să împărtăşiţi cu copiii istoria, bucatele alese, jocurile, muzica şi surprizele.

Grădina Zoologică din Brașov, situata in cartierul Noua, este desigur o alegere buna pentru cei care doresc sa petreaca aceasta zi in aer liber si in compania animalelor, care intotdeauna ii bucura pe cei mici. Recent renovata, grădina oferă oportunități minunate pentru a admira multe specii comune și rare. Copiii care iubesc dulciurile pot începe vizita la patiseria de la intrare unde se pot bucura de delicioase prăjituri tradiționale, înghețată și băuturi răcoritoare.

Va invitam de asemenea sa cunoasteti imprejurimile Brasovului, care cu siguranta vor fi pe placul atat al dumneavoastra, cat si al celor mici. Echipa Ambient Residence va fi incantata sa organizeze excursii in cele mai frumoase locuri, care va vor lasa fara rasuflare, precum Castelul Bran, Sighisoara, Rasnov, Castelul Peles, locuri in care cineva ne-a soptit la ureche ca vor tine petreceri pe cinste.

Fapte măreţe de legendă…

Declaraţia Drepturilor Copilului a fost aprobată pe data de 20 noiembrie 1959 şi a proclamat drepturi egale pentru copii la educaţie, învăţământ, asigurare socială, dezvoltare fizică şi spirituală indiferent de culoarea pielii, naţionalitate, origine socială, situaţie materială sau alte statuturi. Declaraţia face un apel la părinţi, organizaţii şi guvernele tuturor statelor de a recunoaşte şi a respecta drepturile copiilor. Declaraţia de la Geneva cu privire la Drepturile Copilului a proclamat necesitatea unei protecţii speciale a copiilor. Decizia despre instituirea unei zile pentru protecţia copiilor a fost adoptată de către Federaţia Democratică Internaţională a Femeilor în cadrul unei sesiuni speciale din noiembrie 1949.

Societatea noastră are nevoie de copii educaţi şi sănătoşi, copii, de care să fim mîndri. Astăzi, devine tot mai evidentă preocuparea structurilor atât la nivel naţional, cât şi internaţional, asupra domeniului protecţiei drepturilor copilului. Prin ratificarea de către ţara noastră a Convenţiei internaţionale cu privire la drepturile copilului, statul s-a angajat să asigure ocrotirea drepturilor copilului.

Vă invităm într-o scurtă călătorie de neuitat în care să îi ajutăm pe cei mici să zâmbească!

Echipa Ambient