NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerințelor Regulamentului (UE) 2016/679/27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, societatea EURO TOUR S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
EURO TOUR S.R.L. colectează și prelucrează date cu caracter personal în următorul scop:

a) Activități comerciale privind servicii de cazare și prestări servicii (restaurant – bar, evenimente, servicii conexe) cuprinzând activități de ofertare, contractare, vânzări produse, relații comerciale cu alte entități juridice;
b) Activități post-vânzare cuprinzând servicii de relații cu clienții, informarea acestora privind evaluarea produselor si serviciilor oferite, îmbunătățirea calității serviciilor de reparații și întreținere a produselor și serviciilor comercializate prin activitatea desfășurată;
c) Activități referitoare la respectarea prevederilor legale privind întocmirea și raportarea documentelor specifice (de ex. fișa de cazare) și contabile (declarații contabile, facturi, etc.)
d) Activități referitoare la siguranța dumneavostră și a bunurilor dumneavoastră;
e) Interesului legitim urmărit de Euro Tour SRL sau o parte terță (de ex. în cazul prevenției fraudelor cu carduri bancare)
f) Rezolvarea solicitărilor dumneavoastră în legătură cu activitatea desfășurată de EURO TOUR S.R.L.

Datele dumneavoastră ne sunt necesare in scopul desfășurării activității. Refuzul dumneavoastră de a furniza anumite date poate determina imposibilitatea furnizării de către EURO TOUR S.R.L. a serviciilor ori bunurilor solicitate.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către EURO TOUR S.R.L. și sunt comunicate numai următorilor destinatari: angajații desemnați ai societății, persoana vizată, parteneri contractuali ai societății, alte companii din același grup cu EURO TOUR S.R.L., societăților bancare la care clienții au deschise conturi și pe care le-au comunicat către EURO TOUR S.R.L., instituții publice autorizate să prelucreze date cu caracter personal ( de ex. ANAF, Ministerul de Interne prin Poliția Română, Ministerul Turismului etc.).

EURO TOUR S.R.L. colectează date și în scopuri de marketing sau publicitate, dar doar cu acordul dumneavoastră expres. Acesta se realizează fie prin accesarea site-urilor noastre și completarea datelor în câmpul de newsletter fie printr-un acord expres semnat cu unul dintre angajații sau colaboratorii noștrii.
Aveți oricând posibilitatea să vă retrageți acest consimțământ și să va bucurați în continuare de serviciile Euro Tour.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679/27 aprilie 2016, beneficiați de:
• dreptul la transparență,
• dreptul de a fi informat,
• dreptul de acces la date,
• dreptul la rectificare,
• dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”)*,
• dreptul la restricționarea prelucrării,
• dreptul la portabilitatea datelor,
• dreptul de a nu fi supus unei decizii automate (inclusiv crearea de profiluri), dreptul de a se adresa justiției/ ANSPDCP.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la EURO TOUR S.R.L. din Loc. Brașov, Str. Aninoasa, nr. 5, jud. Brașov sau la email office@ambienthotels.ro .

Datele sunt colectate direct de la dumneavoastră, membrii ai familiei, împuterniciți ori în cadrul unor relații de muncă. Ele se colectează fie direct (de ex. prin completarea fișei de cazare, ori prin emailul transmis de dumneavoastră), fie prin intermediul colaboratorilor noștrii (de ex. efectuați o rezervare prin intermediul aplicațiilor specializate cum ar fi Trivago ori agențiile de turism). Există cazuri cand datele sunt furnizate in cadrul unui raport comercial încheiat cu societatea la care lucrați sau colaborați ( de ex. cand călătoriți în interes de afaceri sau se organizează un eveniment cu o listă nominală de invitați). Colectăm date și prin intermediul cookie-urilor, dar acestea pot fi ușor blocate de dumneavoastră prin intermediul setărilor browserului.

În cadrul locațiilor EURO TOUR S.R.L. exista un sistem de supraveghere video. Acesta supraveghează zonele comune, conform prevederilor impuse de legislația în domeniu. Perioada de stocare a imaginilor este de 30 de zile.

În cazul în care datele dumneavoastră sunt transferate pe teritoriul Uniunii Europene sau al altor țări din afara acesteia ( de ex. in baza relațiilor comerciale avute cu agențiile de turism, ori aplicațiile de rezervări specifice) ne asigurăm că și acestea respectă prevederile legale privind protecția datelor cu caracter personal și există o legislație compatibilă și acceptată de Uniunea Europeană.

Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa accesați oicare dintre site-urile noastre și să descoperiți rubrica de Politica de Confidențialitate și Politica de Cookie-uri, ori să solicitați de la Recepția unității de cazare un exemplar al acestora.

Observație:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare și fiscale, de politie, justiție, securitate socială). Prin urmare, această mențiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

Data intrării în vigoare: Mai 2018

Această Politica de Confidențialitate se aplică la www.pensiuneambient.ro deținut și operat de Euro Tour SRL, cu sediul in Mun. Brasov, str. Aninoasa nr. 5, Jud Brasov, telefon/fax +40 268471747, email office@ambienthotels.ro.

Prin această Politica de Confidențialitate vă explicăm modul în care colectăm și utilizăm informațiile, care ar putea include datele personale pe care le furnizați pe website-ul nostru: www.pensiuneambient.ro.
Euro Tour SRL desfășoară activități de cazare, bar-restaurant, organizare evenimente precum și servicii conexe acestor activități cum ar fi (concierge, transport hotel-aeroport etc).

Colectare de date

Printre tipurile de informații personale pe care le colectăm se numără:
• Prenumele, numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și adresa dumneavoastră;
• Informații referitoare la naționalitatea dumneavoastră;
• Datele cardului bancar (tipul cardului, numărul cardului de credit, numele titularului, data expirării și codul de securitate);
• Informații despre sejurul clientului, inclusiv data sosirii și a plecării, cereri speciale, observații despre preferințele serviciilor dumneavoastră (inclusiv preferința pentru tipul de cameră, facilități sau orice alte servicii utilizate);
• Informațiile pe care le furnizați cu privire la preferințele dumneavoastră de marketing sau în cursul participării la sondaje, concursuri sau oferte promoționale;

Scopul colectării datelor

Datele dumneavoastră sunt colectate în următoarele scopuri:

Rezervări: Utilizăm datele dumneavoastră personale pentru a finaliza și administra rezervarea dumneavoastră realizată online sau offline.

Serviciul clienți: Utilizăm datele dumneavoastră personale pentru a vă oferi serviciul achiziționat necesar.

Comentariile clienților: Putem utiliza datele dumneavoastră de contact pentru a vă invita prin e-mail să scrieți un comentariu pentru oaspeți după sejur. Acesta îi poate ajuta pe alți călători să aleagă cazarea care le convine cel mai bine. Dacă trimiteți un comentariu, acesta poate fi postat pe website-ul nostru.

Activități de marketing: De asemenea, utilizăm datele dumneavoastră pentru activități de marketing, conform legii. În cazul în care utilizăm datele dumneavoastră personale în scopuri de marketing direct, precum newsletteruri comerciale și comunicări de marketing privind produse și servicii noi sau alte oferte despre care credem că ar putea fi de interes pentru dumneavoastră, vom include un link de dezabonare pe care îl puteți utiliza dacă nu doriți să vă mai trimitem mesaje.

Alte comunicări: S-ar putea să existe și alte dăți când vom lua legătura prin e-mail, poștă, telefon sau SMS, în funcție de datele de contact pe care le partajați cu noi. Ar putea exista o serie de motive pentru aceste comunicări:

a. Este posibil să trebuiască să răspundem la și să rezolvăm cererile pe care le-ați efectuat.
b. Dacă nu ați finalizat o rezervare online, este posibil să vă trimitem un e-mail cu un memento pentru a vă continua rezervarea. Credem că acest serviciu suplimentar vă este util pentru că vă permite să continuați o rezervare fără a mai fi nevoie să căutați din nou cazarea sau să completați toate detaliile rezervării de la început.
c. Când utilizați serviciile noastre, vă putem trimite un chestionar sau vă putem invita să scrieți un comentariu despre experiența dumneavoastră pe website-ul nostru sau al partenerilor noștrii. Credem că acest serviciu suplimentar este util pentru dumneavoastră și pentru noi, deoarece ne vom putea îmbunătăți website-ul pe baza feedbackului primit.

Analiză, îmbunătățire și cercetare: Utilizăm datele personale pentru a efectua cercetări și analize. Este posibil să implicăm o terță parte să facă acest lucru în numele nostru sau să avem obligația de a transmite aceste informații cate instituțiile acreditate (de ex. Ministerul Turismului). Putem partaja sau dezvălui rezultatele unor astfel de cercetări, inclusiv unor terțe părți, în formă anonimă, criptată. Utilizăm datele dumneavoastră personale și în scopuri analitice, pentru a ne îmbunătăți serviciile, pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a îmbunătăți funcționalitatea și calitatea serviciilor noastre online de călătorie.

Securitatea, detectarea și prevenirea fraudelor: Utilizăm informații, care pot include date cu caracter personal, pentru a preveni frauda și alte activități ilegale sau care încalcă drepturile de autor, utilizarea cardurilor furate etc.. De asemenea, folosim aceste informații pentru a investiga și detecta frauda. Putem utiliza datele personale pentru evaluarea riscurilor și pentru scopuri de securitate, inclusiv autentificarea utilizatorilor. În aceste scopuri, datele cu caracter personal pot fi comunicate unor terțe părți, cum ar fi autoritățile naționale sau internaționale acreditate conform legii sau consultanților externi.

Motive juridice: În anumite cazuri, trebuie să utilizăm informațiile furnizate, care pot include date cu caracter personal, pentru a rezolva disputele juridice sau reclamațiile, pentru investigațiile și respectarea reglementărilor sau pentru a pune în aplicare un acord sau pentru a conforma solicitările legale din partea organelor de drept în măsura în care acest lucru este prevăzut de lege (de ex. comunicarea fișelor de cazare către reprezentanții Ministerului de Interne prin serviciul Poliției Române) .

Puteți alege oricând ce date personale (dacă există) doriți să ni le furnizați. Cu toate acestea, anumite date cu caracter personale, cele impuse prin lege, sunt strict necesare desfășurării activității, motiv pentru care, în lipsa acestora nu vă putem oferi serviciul solicitat.

Datele prelucrate in scop de marketing sunt prelucrate doar în baza unui acord expres al dumneavoastră, acord ce poate fi oricând retras.

Datele prelucrate în scopuri statistice, de cercetare și analiză, sunt date anonimizate, ce nu permit identificarea dumneavoastră în nici un fel.

Modul de colectare al datelor

Datele cu caracter personal sunt colectate prin una din următoarel metode:

a) Direct de la persoana vizată, prin intermediul fișei de cazare, a cererilor emise în cazul unei solicitări de rezervari (offline sau online) sau prin comunicarea directă;
b) Prin intermediul colaboratorilor noștrii, agenții de turism sau aplicații specifice de rezervări;
c) Prin intermediul solicitărilor persoanelor mandatate de dumneavoastră;
d) Prin intermediul website-ului nostru, pe baza preferintelor de utilizare, în timpul vizitării paginii web, prin intermediul cookies-urilor. Pentru mai multe detalii legate de Politica de Cookies, te rog apasă aici.

Dacă vom utiliza mijloace automate pentru a prelucra date cu caracter personal care produc efecte juridice sau vă afectează în mod semnificativ, vom implementa măsuri adecvate pentru a vă proteja drepturile și libertățile, inclusiv dreptul de a obține o intervenție umană.

Transferuri de date internaționale

Transmiterea datelor cu caracter personal descrisă în prezenta Politica de confidențialitate poate include transferuri de date cu caracter personal în străinătate, către țări ale căror legi privind protecția datelor nu sunt la fel de cuprinzătoare ca acelea ale țărilor din Uniunea Europeană. De obicei aceste transferuri apar în momentul colaborării cu agențiile de turism aflate pe teritoriul altor state din afara UE (de ex. Israel) prin intermediul cărora efectuați rezervări, ori prin intermediul aplicațiilor specifice de rezervări prin care ne comunicați datele dumneavoastră, dar care au serverele sau central tehnologic în alte țări, din afara Uniunii Europene.

În aceste situații transferăm datele personale numai destinatarilor care oferă un nivel adecvat de protecție a datelor; de aceea facem aranjamente contractuale pentru a ne asigura că datele dumneavoastră personale sunt în continuare protejate în conformitate cu standardele europene. Ne puteți cere să vedeți o copie a acestor clauze folosind detaliile de contact de mai jos.

Securitate

Euro Tour SRL respectă proceduri rezonabile pentru a împiedica accesul neautorizat la informațiile cu caracter personal și utilizarea necorespunzătoare a acestora. Utilizăm sisteme și proceduri adecvate pentru a proteja informațiile, inclusiv datele cu caracter personal. De asemenea, folosim proceduri de securitate și restricții tehnice și fizice pentru accesarea și utilizarea datelor personale pe serverele noastre. Numai personalului autorizat i se permite accesul la date cu caracter personal în cursul activității acestuia.

Retenţia datelor

Vom păstra informațiile dumneavoastră, care pot include date personale atât timp cât este necesar să vă furnizăm servicii, să respectăm legile aplicabile, să soluționăm litigii cu orice parte și altfel, dacă este necesar, pentru a ne permite să ne desfășurăm activitatea, inclusiv pentru a detecta și a preveni frauda sau alte activități ilegale.

De exemplu avem obligațía de a păstra documentele aferente tranzacțiilor financiare 10 ani de la încheierea exercițiului financiar în care au fost prelucrate, ori fișele de cazare au obligația de a fi arhivate pe o perioada de 5 ani, conform legilor în domeniu.

Toate datele personale pe care le păstrăm vor fi supuse acestei Politici de confidențialitate. Dacă aveți o întrebare despre o anumită perioadă de păstrare pentru anumite tipuri de date personale pe care le procesăm despre dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați prin intermediul detaliilor de contact incluse mai jos.

Opțiunile și drepturile dumneavoastră

Dorim să vă controlați modul în care datele dumneavoastră personale sunt utilizate de noi. Puteți face acest lucru în concordanță cu prevederile Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date (art. 14-23) în următoarele moduri:

• Ne puteți solicita o copie a datelor personale pe care le deținem despre dumneavoastră;
• Ne puteți informa despre orice modificare a datelor dumneavoastră personale sau ne puteți cere să corectăm datele personale pe care le deținem despre dumneavoastră;
• În anumite situații, ne puteți cere să ștergem, să blocăm sau să restricționăm prelucrarea datelor personale pe care le deținem despre dumneavoastră sau să vă opuneți anumitor moduri în care vă folosim datele personale; și
• În anumite situații, puteți, de asemenea, să ne solicitați să trimiteți datele personale pe care ni le-ați dat unei terțe părți.

În cazul în care vă folosim datele dumneavoastră personale pe baza consimțământului dumneavoastră, aveți dreptul să retrageți acest consimțământ în orice moment sub rezerva legii aplicabile.

În cazul în care procesăm datele dumneavoastră personale bazate pe interes legitim sau interes public, aveți dreptul să vă opuneți în orice moment utilizării datelor dumneavoastră personale dor în conformitate cu legislația aplicabilă.

Vă rugăm să ne informați cu promptitudine cu privire la orice schimbări sau inexactități la datele dumneavoastră personale, contactând office@ambienthotels.ro. Vom rezolva solicitarea dumneavoastră în conformitate cu legea aplicabilă.

Întrebări sau reclamații

Dacă aveți întrebări sau preocupări legate de prelucrarea datelor dumneavoastră personale sau dacă vreți să vă exercitați oricare dintre drepturile pe care le aveți în conformitate cu acest anunț, sunteți binevenit(ă) să ne contactați printr-o cerere scrisă fie la adresa din Mun. Brasov, str. Aninoasa, nr. 5, Jud. Brasov, pentru Sc Euro Tour SRL, fie prin email la adresa office@ambienthotels.ro. De asemenea, puteți contacta autoritatea locală pentru protecția datelor dacă aveți întrebări și reclamații.

Modificări ale notificării

După cum activitatea noastră se schimbă constant, această Politica de Confidențialitate se poate schimba din când în când. Dacă vom efectua modificări semnificative care vor avea un impact asupra dumneavoastră (de exemplu, atunci când vom începe prelucrarea datelor dumneavoastră personale în alte scopuri decât cele specificate mai sus), vă vom contacta înainte de a începe această procesare.

SC Euro Tour SRL