Activităţi în Braşov

Zbor cu parapanta – puteţi opta pentru Bunloc, ori Poiana Braşov. Indiferent ce veţi alege, senzaţia de “evadare din realitate” oferită de aceasta experienţă va fi una pe care nu o veţi uita curand. In cazul în care nu aveţi propriul echipament si licenta corespunzatoare veţi avea nevoie de un pilot care sa va ghideze, sau mai exact veţi putea opta pentru un zbor cu parapanta in tandem.

Bungee jumping in Cheile Rasnoavei – pentru ca a sfida gravitaţia fără a fi inrudit cu Louis Armstrong (adică fără a paşi măcar pe Luna) e “un pas mare pentru om” de data aceasta. Cel mai inalt centru de bungee jumping e aici langă Brasov, la Cheile Rasnoavei, de la 140 m inaltime. Mai există şi optiunea de 40 m inaltime tot aici, spectacolul va apartine in intregime.

Adventure Park – într-un cadru natural, in mijlocul a 2.5 ha de padure, acest parc este cel mai mare parc de distracţie activă din tară. Jocuri, tiroliene, corzi, piese din lemn, acest parc de aventură e potrivit pentru cei mici si cei mari deopotrivă. Fie că sunteti cu familia sau cu prietenii, va fi o experienţa de neuitat.

Canionul 7 Scari – se spune că numarul 7 reprezintă o uniune cu divinitatea… ei bine, aici, in Canionul 7 Scari, cu cele 7 rupturi de pante ale sale si cele 7 cascade, frumuseţea naturii dezvaluie un caracter de-a dreptul divin al acesteia. Un traseu perfect pentru toată lumea, fară “conditii speciale”.

Centrul de Echitatie Cismasu este situat la 10 km de Braşov, între localităţile Hărman şi Bod, la poalele dealului Lempeş, într-o zonă liniştită şi într-un decor natural de vis. Oferă tuturor celor dornici de amintiri plăcute posibilitatea de a face pescuit recreativ – sportiv, agrement şi echitaţie.

QUAD Events – ATV este o abreviere pentru All Terrain Vehicle, adică vehicule cu tracțiune integral concepute pentru orice tip de teren. Fie că alegi o plimbare HARD sau SOFT, poți depăși orice obstacol întâlnit în drum. Totul depinde de îndemnare și dorință, pentru că teren dificil nu este greu de găsit.
Desigur, dacă ești la început, îți recomandăm să o iei mai ușor, pentru că și SOFT poate fi HARD la început, cu tot cu adrenalină. Aventura poate începe alături de un ghid care va merge în fruntea coloanei. Nu de alta, dar să nu vă rătăciți. Sau poate uitați cum trebuie repornit vehiculul.

Karting – Trei, doi, unu, start! Dacă ești infestat de “microbul vitezei” cu siguranță îți place să te dai cu aceste bestii mici și rapide. Ți se dilată ochii, îți crește pulsul, inima bate foarte tare, ești prezent cu fiecare clipă și la fiecare curbă, simți mirosul cauciucului ars – asta este senzația pe care tu și atâția alți piloți o au când pomenesc de karting.

Una dintre cele mai apreciate jocuri tactice, jucat în general între două echipe și unde scopul principal este să-ți elimini adversarii. Pentru asta ai la dispoziție o pușcă de paintball, bile cu vopsea și un echipament complet . Sunt mai multe tipuri de joc cu diferite strategii și tactici: deathmatch, capturează steagul, protejează tegele, duel etc. Noi vă explicăm regulile, vă arătăm cum să folosiți puștile, iar restul depinde de voi. Acesta este un joc de echipă, deci este foarte util și pentru evenimente de teambuilding.
Pentru o experiență completă recomandăm echipe cu 6-20 de persoane și cel puțin 100 de bile.

Golf – Un sport elegant, o activitate relativ nouă pe plaiurile noastre, dar cu siguranță foarte apreciate atât individual cât și la diferite evenimente de teambuilding. Un joc de golf poate fi un bun pretext pentru socializare, care în același timp cere disciplină și fair play. Golful poate fi practicat de oricare dintre voi, nu contează vârsta sau condiția fizică.

Şi pentru că după atatea activitaţi outdoor propuse suntem siguri că vă gandiţi la locul unde să vă odihniţi pentru a o lua de la capăt a doua zi, vă propunem Complex Ambient Braşov.

Dispunem de unitaţi hoteliere de 3 si 4 stele şi vă invităm să ne calcaţi pragul pentru un plus de confort.