Urban Adventures – un ghid local prietenos

Urban Adventures a fost conceput pentru aceea care doresc să scape de aglomerarea turistică și să se conecteze cu orașul în mod direct, interacționând cu localnicii și cu produsele acestora. Experiența poate dura câteva ore sau o zi întreagă, dar, în ambele cazuri, turiștilor li se prezintă cultura locală și află ce anume face din acel loc unul unic.

Tururile din Brașov

Oraşul Braşov este o bijuterie bine conservată, amplasată în mediul rural romantic al munţilor Carpaţi. Peisajul este cu adevărat spectaculos şi cel mai bun lucru dintre toate este că trebuie doar să fie impărtăsit cu câţiva localnici. Cei care aleg să facă acest lucru sunt răsplătiti cu castele de basm, pieţe frumoase, şi arhitectură barocă. Relieful inconjurător şi metodele agricole tradiţionale folosite de fermierii locali, denotă faptul că există o mare varietate de produse bio disponibile şi apă de izvor proaspătă de la munte pentru a potoli setea. Acesta este modul perfect de a petrece timpul în Transilvania, bucurându-va de mostre considerabile de produse alimentare locale, cultură şi istorie.

Brașov Sights & Bites Tour
Absolutely Brașov
Home cooked Brașov
Communist History Tour
Sweet Tooth explorer
Brașov by beer

Puncte esențiale:

• Bucurați-vă de bucătăria tradițională românească într-un restaurant de familie, unde puteți încerca delicioase supe calde, pâine de cartofi, și sărmăluțe
• decoperiți cele mai captivante obiective turistice din Brașov, inclusiv Biserica Neagră, cea mai mare biserică gotică din Europa de Est
• Gustați covrigi, o gustare de stradă care arată ca un covrig, dar are un gust mult mai bun
• Răcoriți-vă cu apă de izvor rece direct din munţii Carpați
• Vizitați a doua cea mai îngustă stradă din Europa

Tururile includ: Ghid vorbitor de limba engleză, o gustare de stradă tradițională, trei feluri de mâncare românească (felurile de mâncare se vor schimba în funcție de sezon), un pahar de bere sau vin de casă sau alte băuturi răcoritoare plus bilete de intrare la Bastionul Țesătorilor.

Exclud: produse alimentare suplimentare și băuturi, suveniruri și articole cu caracter personal, bilete de intrare la Biserica Neagră, tips pentru ghid.