Doriţi să sărbătoriţi Crăciunul şi Revelionul la Braşov?

Ati ales atunci cu siguranta o destinatie de vis, in care nu doar ca veti petrece un sfarsit de an inegalabil, ci veti fi placut surprinsi de posibilitatile acestui oras de poveste care reuseste sa impresioneze de fiecare data.

Cu o pozitie privilegiata, la poalele muntilor Carpati, Brasovul este locul ideal pentru a visita Transilvania, o bijuterie a Romaniei pe care veti dori sa o vizitati ori de cate ori veti avea ocazia.

Fascinantul oraș este un punct cheie de unde puteți vizita cu ușurință întreaga regiune și la doar câțiva kilometri puteți găsi celebrul Castel Bran, unde trăiește legenda ”Dracula ”, uimitorul Castelul Peleș, reședința regala, situat in orașul Sinaia, Poiana Brașov, una dintre cele mai bune 10 stațiuni de schi din Europa, spectaculosul oraș Sighișoara.

Dacă sunteti iubitori ai  sporturilor de iarna, puteti explora zona Poiana Brasov, situata in judetul Brasov, Muntii Postavarul care ofera vizitatorilor pârtii de schi si snow excelente si o priveliste fara egal.

Vă recomandam sa sărbătoriți noaptea de trecere dintre ani in Piața Sfatului, unde veți  avea parte de un spectacol inedit. Tradiționalul foc de artificii va fi înlocuit de un spectacol de lumini,  culoare cu lasere si confetti, după modelul orașului american New York.

Petrecerea de Revelion din Piața Sfatului, va începe la ora 20.00, când se vor putea auzi colinde. De la ora 22.30, va urca pe scenă Alexandra Ungureanu și Crush, iar de la ora 23.20 va fi un concert al trupei „Ză Band”. După spectacolul de lumini de la miezul nopții, pe scenă vor urca Emil Lassaria & Caytlin.

Pentru a completa experienta dumneavoastra va invitam sa descoperiti savuroasele prepáratele traditionale romanesti insotite de cele mai bune vinuri care va vor incanta simturile.

Pensiunea Ambient, situata in centrul orasului Brasov, va fi refugiul cald care va va gazdui pe durata sederii, iar echipa noastra va va sta la dispozitie in fiecare moment pentru a va calauzi pasii catre o experienta unica.

Dacă doriti, puteti sa va bucurati de Masa Tradiționala de Crăciun într-o atmosfera calda in restaurantul nostru din cadrul Hotelului Ambient (la doar 5 minute de mers pe jos distanta), un loc în care plăcerea de a mânca este o invitație de a savura gustul tradiționalului și de a obține texturi neobișnuite și arome delicioase.

In restaurantul nostru, de Crăciun, vă veți simți ca acasă și vă veți putea bucura de ospitalitate și savoarea bucatelor, care oferă o gamă largă de gusturi originale de tradiție românească.

Vă asteptam ca de obicei cu bratele deschise!