Noapte de groază

Vă aşteptăm să trăim împreună o ´´Noapte de groază´´ şi altele pline de confort într-o atmosferă atât de plăcută.

Casa Contelui Dracula se pregăteşte de cea mai tare petrecere de Halloween, pentru noaptea de 29 octombrie 2016. Vinul roşu, votca neagră, bomboanele, ielele, dovlecii, liliecii, muzica, filmul şi cortul, sunt câteva ingrediente din reţeta succesului.

Cine se încumetă să viziteze Castelul Bran în noaptea de Halloween, îl va cunoaşte pe Vlad Ţepeş de la care va afla ce se întâmplă în fiecare colţişor al impunătorului edificiu. Vizita va fi mai suportabilă în compania unui pahar de vin roşu sau a unuia de votcă neagră. Şi pentru că programul începe la ora 19.00, copiii sunt bine-veniţi pentru a primi dulciuri, după care sfătuim să meargă la culcare.

Ambient vă va întâmpina în zori, cu o îmbrățișare caldă pentru a vă indeparta frica și pentru a recapata puterea cu un mic dejun fantastic, când va întoarceti de la “Halloween After Party“, care are loc în cortul amplasat în Parcul Regal, la poalele Castelului Bran. Petrecerea va începe la ora 21:30 și se încheie în zori, când nemuritorii trebuie să se retragă în cotloanele reci și întunecoase ale castelului, pentru a se odihni și pentru a scapa de soarele care răsare.

Punem la dispoziţia oaspeţilor noştri transferuri de la Braşov la Castelul lui Dracula (Bran) şi camerele noastre confortabile, unde vă puteţi odihni după o noapte de distracţie şi frică.

Ca întotdeauna, vă aşteptăm cu drag!