Shopping, distracție și…. vară!

A venit vara și la noi! Și e sezon de vară de munte, cu zile calde dar fără caniculă, cu briză care adie de pe Tâmpa direct în oraș și seri răcoroase la terase colorate care au reapărut în tot orașul.
De luna trecută ne bucurăm de relaxarea restricțiilor și redeschiderea interioarelor restaurantelor, cinematografelor, sălilor de spectacole – opțiunile de petrecere a timpului liber au explodat ca număr cu această ocazie, Brașovul redevenind o destinație completă de vacanță. Teatru, petreceri, concerte și festivaluri în aer liber – calendarul de evenimente are de toate pentru fiecare, răsfoiește-l aici (https://www.zilesinopti.ro/brasov/evenimente) și sigur vei găsi ceva să ți se potrivească!
Însă, cel mai mare spațiu care a redevenit accesibil este noul Mall AFI din Centrul Civic. Deschis în 2020 în plin sezon de restricții, abia acum poate începe să-și etaleze oferta completă de entertainment și distracție. Situat la 5 minute de plimbare lejeră de la recepția noastră, AFI Brașov te așteaptă cu zeci de magazine ale unor branduri internaționale, un hypermarket unde găsești produse de la cele de bază la cele mai rafinate, sală de sport, car wash, farmacii, bancă, pet shop. Fie că ai de cumpărat ceva rapid sau cauți un loc interesant să te ascunzi într-o zi ploioasă, este o opțiune pe care o recomandăm cu toată încrederea.
În plus, în zilele și serile de vară este acum deschis cinematograful în aer liber unde rulează de la filme internaționale ca Avengers, la desene animate în diminețile de weekend și finalele campionatelor și competițiilor sportive europene. Totul cu acces gratuit, într-un spațiu prietenos și primitor la doar câteva minute de camera ta de hotel.
Pensiunea Ambient este poziționată ideal pentru a ajunge rapid în toate punctele de interes ale Brașovului – zonele de shopping, Centrul Istoric, parcul de promenadă de Sub Tâmpa, Gara Brașov sau autobuzul de transfer către stațiunea Poiana Brașov. Astfel, tot timpul pe care altfel l-ai petrece în mașină sau navigând rețeaua de transport public din oraș, acum îl poți petrece în aer liber la o terasă sau vizitând încă una dintre multele atracții ale Brașovului.
Mai mult, rezervă direct prin site-ul nostru și primești automat cadou un discount de 15% de vineri până duminică în restaurantul Hotelului Ambient, situat chiar peste drum de Pensiune.
După mai mult de un an de restricții și mobilitate redusă sezonul de vară abia începe și sperăm că va dura până târziu în octombrie. În plus, pentru o vacanță fără griji, toate locațiile noastre implementează zilnic normele de igienă în vigoare.
Hai să te bucuri de vară la Pensiunea Ambient!