Suntem încântaţi să vă prezentăm noul nostru website

După cum ştiţi, ne place să vă surprindem …

Suntem încântați să anunțăm astăzi lansarea noului nostru site, rezultatul multor ore de muncă, dragoste și atenție la detalii, gândit în totalitate pentru a oferi clienților noștri informații complete despre Ambient Pensiune și un canal de contact și de rezervă direct, modern, util și comod pentru clienții noștri. Acest nou site se adauga la site-ul recent inaugurat al Hotel Ambient.

Cu un design modern și atractiv, noul site are un conținut bogat, imagini de înaltă rezoluție, astfel încât să puteți aprecia toate detaliile și facilitățile unității noastre elegante, Pensiunea Ambient.

Acest nou mod de a ne prezenta, ne ajută să ajungem mai aproape de dumneavoastră pentru a vă oferi serviciile noastre cele mai bune.

Am optat din punct de vedere tehnic pentru a integra tehnologii care ar putea fi mai utile pentru clienții noștri, iar noul site este construit în jurul unei noi structuri cu un meniu dinamic, care oferă acces deplin și navigare nu numai de pe PC-ul dvs., ci de pe orice dispozitiv.

Pentru a garanta o siguranţă maximă, am implementat toate instrumentele necesare pentru a face acest lucru: SSL, HTTPS, Certificat PCI-sigur, server dedicat şi sigur pentru date sensibile, etc.
În zilele următoare vom lansa noile website-uri ale celorlalte unităţi din grupul nostru, pentru ca astfel să vă puteţi bucura de aceleaşi beneficii în toate website-urile şi să puteţi găsi cu uşurinţă toate informaţiile de care puteţi avea nevoie.

Speram ca noul nostru site să vă încânte la fel de mult ca și pe noi și în cazul în care doriti să ne trimiteţi sugestii sau comentarii suntem la dispoziţia dumneavoastră atât prin intermediul comentariilor la acest post, cât şi prin reţelele noastre de socializare sau email office@pensiuneambient.ro